Здійснемо мрію разом

   Під такою назвою стартував спільний проєкт Охтирського міського центру позашкільної освіти - Мала академія наук учнівської молоді та Охтирського міського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

   10 жовтня 2019 року напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України Сталинський В.О., провідний фахівець з рекреації Гетьманського НПП, керівник гуртка "Спортивний туризм" та Альжинська Г.О., методист туристсько - краєзнавчого напряму ОМЦПО-МАН разом з вихованцями Бездрабко Аделіною та Скубаком Даніїлом підготували для дітей цікаву спортивно-розважальну програму "Спритність та відвага все перемагають".
   Хлопчики й дівчатка змагалися й веселилися від душі. Сталинський В.О. розповів дітям про необхідність бувати якомога більше на свіжому повітрі, берегти навколишню природу, небезпеку при поводженні з вогнем і необхідні засоби для гасіння пожежі.
   По закінченню заходу усі діти отримали від директора закладу Козій Н.І. грамоти за активну участь та солодкі подарунки. Не залишився без дитячої уваги і Валентин Олексійович. Він отримав у подарунок "міні-вишиваночку".
Та головними на цьому святі були дитячі очі, які світилися радістю, і їхні маленькі серця, сповнені любов'ю.

здійснемо мрію разомздійснемо мрію разом 2здійснемо мрію разом 4