Пернаті потребують нашої допомоги

   Зима - улюблена багатьма з нас пора року, з якою асоціюється сніг, новорічні свята, казкові зимові пейзажі, і, звичайно ж, годівниці для птахів. Саме зима - пора року, коли пернаті потребують нашої допомоги, щоб вижити в найважчі часи. Але допомагаючи птахам, важливо робити це правильно, щоб не завдати шкоди їхньому здоров'ю.

   Стало доброю традицією щороку проводити акцію «Підгодуй пташину взимку». 10-12 грудня 2019 року провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана зустрілася з учнями 3 класу Пологівського НВК та учнями 1-3 класів Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 імені Остапа Вишні (вч. Жовба Л.П.).

  Про всі тонкощі такої корисної та важливого справи, як годування птахів взимку і розповіла Суслова Оксана. Коли потрібно підгодовувати птахів? Як правильно годувати птахів?Чим можна та чим не можна годувати птахів?

  А ще діти залюбки зробили аплікацію з паперу «Птахи в годівничці», «Веселі синички» та повісили годівничку у шкільному садочку.

  Тепер у малечі є важливе завдання – слідкувати за пернатими та вчасно їх підгодовувати.

синичкисинички2синички1