Відбувся Форум «Сумщина туристична. Точки зросту дестинацій»

   Сьогодні туризм відіграє дуже важливу роль у наповненні бюджету ОТГ, розвитку їх інфраструктури, тому дуже важливо грамотно використати усі наявні в громади ресурси для максимального залучення на свої території інвестицій і туристів.

   У Сумах у п'ятницю, 13 грудня провідний фахівець з рекреації Гетьманського національного природного парку Сергій Кривонос разом зі   спеціалістами з розвитку громад, бізнесу, кластеризації, маркетингу, представниками креативної індустрії, туризму, представниками об’єднаних територіальних громад взяли участь у форумі "Сумщина туристична. Точки зросту дестинацій", організованому відділом промоції та туризму облдержадміністрації спільно з Сумською торгово-промисловою палатою.

  Упродовж заходу проходили обговорення, обмін думками, пошук ідей (груповий брейнстормінг).

  На основі інформації, наданої представниками ОТГ, та професійної консультації спеціалістів за підсумками обговорення були сформовані стратегічні напрямки туристичних точок зросту дестинацій в Сумській області - території, привабливі для мандрівників завдяки наявності унікальних або специфічних туристичних ресурсів та відповідної інфраструктури.

точки зору дестинації4точки зору дестинацій 1точки зору дестинацій 2