Запрошуємо на відпочинок!

    Якщо вам набридли галасливі міста та перенаселені морські курорти і ви віддаєте перевагу відпочинку на лоні природи під легкий шепіт хвиль, тоді неодмінно завітайте до Гетьманського національного природного парку!

   Його територія знаходиться в межах надзвичайно привабливої частини Сумської області, яка багата на історичні, архітектурні, культурні, археологічні та природні пам’ятки.

   На мальовничих берегах річки Ворскла розташувалися комфортні майданчики для короткострокового відпочинку: «Гетьманська садиба» (Великописарівське природоохоронне науково-дослідне відділення) GPS координати 50. 434359, 35. 471987; «Наметове містечко» (Тростянецьке природоохоронне науково-дослідне відділення) GPS координати 50. 392873, 34. 930620; «Литовський бір» (Охтирське природоохоронне науково-дослідне відділення) GPS координати 50. 392741, 34. 935960. Обладнані вони відповідними елементами інфраструктури: будиночки для ночівлі, просторі альтанки, бесідки, місця для розведення багать, спортмайданчики, ігрові майданчики для дітей – усе це зробить ваше дозвілля приємним і незабутнім!

   Відпочинок на наших рекреаційних ділянках – це прекрасний варіант вибратися з родиною, друзями або колегами на природу, влаштувати пікнік з ароматними шашликами, пограти в рухливі ігри, порибалити та й просто підняти настрій чи покращити самопочуття! Тиша, природа, гармонія – що може бути краще, щоб отримати заряд бадьорості і прилив нових сил перед майбутніми робочими днями!

   Тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати Гетьманський національний природний парк, зупинитися у нас на відпочинок, відновити духовні і фізичні сили та відкрити для себе нові привабливі куточки, і яскраві враження залишаться з вами на довгий час!

   І пам’ятайте, що бережливе ставлення до навколишнього середовища кожного з нас – це запорука здорового майбутнього життя всієї Землі!

Рекреаційна ділянка Писарівка 3Рекреаційна ділянка Писарівка 9Рекреаційна ділянка Писарівка 7

 Рекреаційна ділянка Тростянець 2Рекреаційна ділянка Тростянець 3Рекреаційна ділянка Тростянець 4Рекреаційна ділянка Охтирка 1Рекреаційна ділянка Охтирка 6Рекреаційна ділянка Охтирка 9