Долучилися до проведення всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

   Працівники Великописарівського природоохоронного науково-дослідного відділення Гетьманського НПП взяли активну участь у всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля» та з нагоди Міжнародного дня чистих берегів.

   Так 16 вересня 2020 р. разом з учнями Великописарівського ліцею, майбутніми кухарями, кондитерами та механізаторами, було зібрано і вивезено побутове сміття на берегах р. Ворскли протяжністю близько 1,5 км. та на екологічній стежині «Дивосвіт Слобожанщини». В акції взяли участь працівники парку, учні та викладачі ліцеї.

   17 вересня 2020р. юннати Великописарівської РайСЮН разом з керівниками гуртків провели роботи з благоустрою прилеглої території та дослідних ділянок, впорядковано близько 1 га. території.

   На базі РайСЮН проведено заняття «Школи з екологічного життя» МАН, в якій взяли участь керівники гуртків, юннати та фахівець з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Обідець М. П.

Акція За чисте довкілля 2020 1Акція За чисте довкілля 2020 2Акція За чисте довкілля 2020 5Акція За чисте довкілля 2020 3Акція За чисте довкілля 2020 4Акція За чисте довкілля 2020 7