У дружбі з природою

   В рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля» 17 вересня 2020р. заступник начальника відділу екологічної освіти та рекреації Гетьманського НПП Н.Євдокимова та керівник гуртка «Туристсько – краєзнавчі сплави та походи» КЗПО «Палац дітей та юнацтва» Тростянецької міської ради Л. Усенко провели для вихованців гуртка екологічне заняття -подорож «З природою живи у дружбі».

   На школярів чекали різні форми пізнавальної діяльності: від інтелектуальних вікторин до «Екологічного десанту». Ознайомившись з різноманіттям природи, яке спонукає до вивчення рослинного й тваринного світу та привертає увагу до необхідності шанобливого ставлення й збереження навколишнього середовища, діти з задоволенням та великою відповідальністю долучилися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Власними силами прибрали сміття на частині території Нескучанського дендропарку, з розумінням того, що природа потребує до себе бережливого ставлення!

Акція чисте довкілля з ПДтаЮ 6Акція чисте довкілля з ПДтаЮ 5Акція чисте довкілля з ПДтаЮ 4Акція чисте довкілля з ПДтаЮ 2Акція чисте довкілля з ПДтаЮ 1Акція чисте довкілля з ПДтаЮ 3