Активний туризм об’єднує молодь

   У наш час люди не обмежені у виборі маршрутів подорожі і зручності транспорту. Одинадцятий рік Гетьманський національний природний парк розробляє нові маршрути для піших, велосипедних, байдарочних подорожей територією Парку.

   З метою популяризації зеленого туризму, привернення уваги підростаючого покоління до території Гетьманського національного природного парку, формування шанобливого ставлення до рідного краю провідні фахівці з екологічної освіти та рекреації Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана та Сталинський Валентин організували на базі Пологівського НВК зустріч з учнями 2-9 класів .

   Щоб зацікавити учнів та відкрити нові кордони пересування, формат зустрічі проходив у вигляді велозмагань. Кожна дитина мала змогу пройти 6 станцій, на яких випробувати свої сили з фігурного водіння на своєму «двоколісному другові».

   Ще школярі дізналися про вигоду від користування велосипедом як для людини, так для суспільства, природи.

   Подорожуючи новими стежками, можна побачити не тільки архітектурні пам’ятки, а і багато унікальних творінь природи. Бери наплічник та вирушай на спілкування з природою!

Велозмагання 1Велозмагання 2Велозмагання 3