Участь у Всеукраїнській екологічній акції «Посади мільйон дерев за 24 години»

   Участь в екоакції 1Участь в екоакції 2Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України спільно з Державним агентством лісових ресурсів України та благодійною організацією «Благодійний фонд» та «Озеленення України» розпочали спільний проект із озеленення України. Це екологічна акція, яка об’єднала людство заради відновлення екосистеми країни. Спільна мета проекту – висадити 1 000 000 дерев за 24 години по всій Україні.

   Екологічна акція із висадки 1 мільйона дерев за одну добу покликана згуртувати українців у боротьбі зі змінами клімату, які так чи інакше вже відчув на собі майже кожен українець.

   23 жовтня 2020 року в рамках Всеукраїнській екологічної акції «Посади мільйон дерев за 24 години» працівники Великописарівського природоохоронного науково – дослідного відділення Гетьманського національного природного парку разом з працівниками Великописарівського лісництва ДП «Охтирське лісове господарство», студентами та викладачами Великописарівської філії Охтирського професійно-технічного ліцею взяли участь у створенні плантації «новорічних ялинок» на території Великописарівського лісництва.

   Корисна справа на свіжому повітрі згуртувала всіх учасників та подарувала позитивні емоції.