Фоточелендж « Мій домашній улюбленець»

   За співпраці Гетьманського національного природного парку та КЗПО «Палац дітей та юнацтва» Тростянецької міської ради був організований фоточелендж «Мій домашній улюбленець» з нагоди відзначення 30 листопада Дня домашніх тварин.

   Милі, пухнасті, енергійні, ласкаві котики, собачки, кролики, хом’ячки заслужено завоювали величезну любов своїх власників. Кожен з них унікальний, має особливі звички та власний характер.

   Вони наші друзі та члени сім’ї. Із ними ми вчимося піклуватися, любити й бути вірними та віддаємо їм свою ласку. І завжди у відповідь ми отримуємо відданість, бажання розрадити нас, якщо ми у поганому настрої або чимось засмучені...

   На жаль, так влаштований наш світ, у якому роль тварин зменшується з розвитком технологій. Сучасні гаджети не здатні зігріти теплом, розрадити милою мордочкою чи скавчанням, вони не зрозуміють ваших почуттів.

   У цей день кожен, хто має домашніх улюбленців, обов’язково повинен поділитись у соціальних мережах зі своїми друзями та знайомими світлинами зі своїми тваринками. Це свято нагадує нам про те, що ми відповідальні за тих, кого приручили.

   Усе ж згадайте, скільки позитиву й щастя приносить вам домашній улюбленець і порадуйте його ласощами, новою іграшкою чи одягом .

   Дбайте про своїх пухнастих друзів, адже саме ви для них цілий світ!!!

фоточелендж 3фоточелендж сайт 2фоточелендж сайт1