Вітаємо Природничо-географічний факультет з 90-річчям

логотип     З нагоди 90-річчя заснування Природничо-географічного факультету Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка приєднуємося до привітань.

     Вчені та випускники Факультету - високопрофесійні, віддані своїй справі люди, що пройшли гарну школу під час навчання, володіють глибокими теоретичними знаннями, вміло використовують практичні навички. У своїй еколого-освітній та практичній природоохоронній роботі ми постійно з ними співпрацюємо, втілюємо різноманітні проекти. Особливу роль випускники та науковці Факультету відіграли у становленні науково-дослідної роботи нашої установи, зібрали колосальний матеріал для наукового обгрунтування і проекту створення Гетьманського НПП. А сьогодні ми тісно співпрацюємо з Природничо-географічним факультетом як з науковим куратором, глибоко цінуємо науково-методичну і організаційну підтримку, яку забезпечують науковці Факультету для посилення соціально-економічної ролі нашої установи в краї.

   Зичимо колективу подальшого розвитку, нових студентів задля продовження славних традицій виховання природоохоронців, вчителів біологічних та географічних дисциплін для закладів загальної освіти та позашкільних навчальних закладів, керівних кадрів - армії природоохоронців на місцях. Кожного викладача хочемо привітати з Новим роком та Різдвом Христовим і побажати особистого щастя і радощів, справедливої оцінки вашої наполегливої праці.