Пройшов ряд еколого-освітніх уроків

   ВБУ ЗЗСО4 2Світом зеленої безмовності називають дослідники болота. Варто лише доторкнутись до них, увійти в їх царство – і цей світ наповниться звуками, фарбами, ароматами. А нерозкриті таємниці та загадки цих дивовижних природних ландшафтів пробудять спрагу до досліджень і відкриттів.

   2 та 3 лютого з нагоди відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь за співпраці Гетьманського національного природного парку та Тростянецької філії І-ІІ ст. №4 закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №3 Тростянецької міської ради пройшов ряд еколого-освітніх уроків, які провела вчитель географії Лустенко Тетяна Володимирівна.

  Учні старших класів ознайомилися з історією виникнення Дня водно-болотних угідь, з метою підписання Рамсарської конвенції про її захист, переглянули презентації «Водні об’єкти Гетьманського національного природного парку» та «Водно-болотні угіддя, вода і життя –нероздільні». Для учнів молодших класів були проведені інформаційні п’ятихвилинки «Здоров’я та вода» та цікаві вікторини «Хто в болоті живе?».

   Ці заходи проведені з метою виховання у підростаючого покоління усвідомлення вразливості природних екосистем та необхідності їх збереження.

ВБУ ЗЗСО4 1ВБУ ЗЗСО4 8ВБУ ЗЗСО4 9ВБУ ЗЗСО4 5ВБУ ЗЗСО4 6ВБУ ЗЗСО4 7