Запрошуємо до участі в науковій конференції-конкурсі «Молодь. Наука. Природа»

   Молодь. Наука. ПриродаЗ метою залучення юних дослідників природи до вирішення актуальних проблем сучасної науки та інтеграції середньої освіти та фундаментальної науки у 2020 році на природничо-географічному факультеті СумДПУ імені А.С. Макаренка, який є науковим куратором Гетьманського національного природного парку, започатковано наукову конференцію-конкурс «Молодь. Наука. Природа».

   Мета проведення заходу – це співпраця молодих науковців у різних напрямках досліджень з біології, екології, географії, хімії, валеології та психології, координація спільної дослідницької діяльності, встановлення зв’язків між дослідниками, сприяння їх творчому росту і підвищенню їх наукового рівня.

   Основні завдання конференції-конкурсу – створення умов для формування в учнівської молоді інтересу до пізнавальної, творчої, експериментально-дослідницької діяльності у галузі біології, екології, хімії, географії, валеології, психології; формування в учнівської молоді навичок публічного представлення та захисту своєї дослідницької роботи у науковому середовищі; кваліфікована оцінка рівня дослідницької діяльності юних науковців, визначення перспектив її подальшого розвитку; надання підтримки учнівській молоді у професійному самовизначенні.

   Основні напрямки роботи конференції-конкурсу:

  • Біологічні дослідження.
  • Екологічні дослідження.
  • Географічні дослідження.
  • Хімічні дослідження.
  • Валеологія.
  • Психологія.

                                                                                                                       Юні друзі!

Запрошуємо вас взяти участь у ІІ Всеукраїнській науковій конференції-конкурсі «Молодь. Наука. Природа», яка відбудеться 22 квітня 2021 року.

Реєстрація на участь у конкурсі доповідей за посиланням https://forms.gle/GXuwiTDDiN38JKea9 до 10 квітня 2021 року.

Реєстрація на участь у відкритому природничому турнірі з біології, хімії, географії за посиланням https://forms.gle/1rHpYcJ15pkmSHzBA до 15 квітня 2021 року.

Інформаційний лист

E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.