Майбутнє лісу у наших руках

    Ліси забезпечують суспільство багатьма цінностями. Це не лише чиста прісна вода, безпечна домівка для нашої флори та фауни, деревина для наших будівель, сировина для паперу, пилок та нектар для бджолярства та багато іншого.

   Ця тема була висвітлена працівником відділу екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Квартою Наталією учням 1-А та 3-Б класів (класні керівники Бичкова С.М. та Мар’ян В.М) Охтирської ЗОШ № 2.

   Мешканці лісу є невід'ємною частиною майбутнього нашої планети, адже вони мають важливе значення і практичну цінність для людства. Незважаючи на це, дика природа перебуває під загрозою, оскільки деякі види рослин і тварин можуть зникнути з лиця землі. Тому на уроці переглянули коротеньке відео про взаємодію людини з лісом та дикою природою. Також дітям дуже припала до душі гра «Хто я?», в якій діти розповідали найцікавіші відомі їм факти про мешканців лісу.

   Скорочення площі лісових масивів веде до непоправних негативних процесів, що мають глобальне значення для всієї природи і життєдіяльності всього людства.

   Майбутнє лісу у наших руках!

Майбутнє лісу у наших руках 2Майбутнє лісу у наших руках 1Майбутнє лісу у наших руках 3