Година Землі - година, щоб почати зміни

   Майбутнє…Яким воно буде для нас, жителів планети Земля? А це залежить від нас із вами. Настав час керуватись у всіх своїх вчинках правилами екологічного гуманізму. Основна його ідея в тому, що ми з вами – лише частка природи, і саме її правилами ми повинні керуватись у повсякденному житті. Не владарювати над природою, а співпрацювати з нею, бути не царем природи, а її невід’ємною часткою. Настав час активних дій, щоб об'єднатися заради світлого майбутнього.

   За ініціативи та підтримки провідного фахівця з екологічної освіти Гетьманського природного парку Суслової Оксани Охтирська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів 9 приєдналася до Всесвітньої акції «Година Землі», яку провели бібліотекар Валентина Олексіївна та вчитель біології Кутовий Юрій Анатолійович для учнів 5 класу . Педагоги нагадали, що наша планета потребує захисту, турботи, вона унікальна. Ознайомили школярів з первоцвітами, їх охороною, дізнались про походження та значення Всесвітніх свят: День Землі – День чистої води, чистої землі, чистого повітря, миру, біорізноманіття, Всесвітній день лісів, Всесвітній день водних ресурсів та Годину Землі. Обговорили правила сумісного співіснування на планеті Земля.

   Акція «Година Землі" - це більше, ніж година! Ми повинні діяти щодня, роблячи невеликі кроки назустріч майбутньому без зміни клімату, майбутньому, у якому всі забезпечені природними ресурсами, майбутньому, у якому людина живе в гармонії з природою!

година землі 2021 1година землі 2021 2година землі 2021 3