Живіть первоцвіти та тіште людські очі гостей лісу своєю неповторною красою!

  Живіть первоцвіти та тіште людські очі гостей лісу своєю неповторною красою 1 «Не рвіть, не нищіть, не топчіть, ви квіточки духмяні. Вони себе не захистять, ми їм на захист станем!»: саме із такими словами  зверталися діти до перехожих у місцевому парку м. Тростянця. Цього дня відбулася екологічна акція «Стань на захист первоцвітів», яку організував Гетьманський національний природний парк та керівники гуртків Комунального закладу позашкільної освіти «Палацу дітей та юнацтва» Тростянецької міської ради.

    Близько 100 кольорових листівок зі зверненнями до людей було виготовлено та роздано гуртківцями Палацу. Упевнені, що отримані листівки з дитячих рук, у яких звучить заклик до збереження первоцвітів, змусить замислитись дорослих над великою значимістю для природи перших провісників весни. 

 

Живіть первоцвіти та тіште людські очі гостей лісу своєю неповторною красою 2Живіть первоцвіти та тіште людські очі гостей лісу своєю неповторною красою 3Живіть первоцвіти та тіште людські очі гостей лісу своєю неповторною красою 4