Підсумки квесту «Цінність води для кожного з нас»

   Вода – це найважливіша на нашій планеті рідина. У воді зароджується життя. Без неї неможливе існування рослин і тварин. Життя є лише там, де є вода і, навпаки, де знаходиться вода, там є життя. 

   За ініціативи та підтримки провідного фахівця з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Суслової Оксани серед вихованців гуртків Охтирського міського центру позашкільної освіти - Мала Академія Наук  «Юний хімік», «Неорганічна хімія» (керівник Ткаченко Наталія Михайлівна) з 22 по 26 березня 2021 року був проведений дистанційний  фото - квест «Цінність води для кожного з нас», з нагоди Всесвітнього дня води. Цей день покликаний привернути увагу світової спільноти до проблем охорони, до важливості відповідального використання найдорожчого ресурсу планети.

   15 вихованців гуртка отримали завдання з відповідної теми, свої відповіді сфотографували і надіслали на опрацювання. За результатами квесту І місце посіла Карабельська Аліна (гурток «Юний хімік», ЗОШ №9),  ІІ місце -  Суслова Ксенія ( гурток «Юний хімік»,  ЗОШ №9) і Котелевець Вікторія («Юний хімік», ЗОШ №6) , ІІІ місце розділили Ткаченко Вероніка («Неорганічна хімія», ЗОШ №9),  Семенченко Марина (« Юний хімік», ЗОШ№ 9),  Траїлін Богдан («Неорганічна хімія», ЗОШ №1). Також  у квесті взяли участь : Скляр Андрій, Ткаченко Анастасія, Шандиба Тарас, Лавдир Олена, Альбанова Валерія,  Гаманко Тетяна ,Бондаренко Поліна, Череда Софія, Троценко Мар'яна .

   Людям потрібно просто зрозуміти, що вода – це одне з найбільших багатств, вічна цінність, до якої ми повинні відноситися з великою повагою, не завдаючи їй шкоди та пильно оберігаючи.

   Пам’ятайте: вода – дзеркало минулого і сучасного!

Підсумки квесту Цінність води для кожного з нас 3Підсумки квесту Цінність води для кожного з нас 4Підсумки квесту Цінність води для кожного з нас 5