Живи в гармонії з природою!

  Живи в гармонії з природрю 22 квітня – Всесвітній день Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа. Це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно. Ми не зможемо врятувати планету, згадуючи про неї лише один день на рік. Цього, насправді, недостатньо. Саме тому слід піклуватися про неї протягом усього року. Цей день має на меті об’єднати людей планети щодо захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу до проблем екології нашої планети, нагадати про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем.

   Здавалося б, яка дрібниця в масштабах Планети – вимкнути за собою світло в кімнаті, здати макулатуру на переробку чи пройтися пішки до роботи, та саме з таких дій складаються великі справи! Уявіть – тисяча людей посадила по одному дереву – ось вам і ліс! Мільйон людей закрутили кран, коли чистили зуби – річку врятували від пересихання. Мільярд людей вимкнули світло, виходячи з кімнати – одна ТЕС не потрібна. Саме такі справи, такі дрібниці допомагають нам врятувати природу Землі, зберегти добробут нашого великого спільного Дому.

   Пам’ятайте, що Земля – це неоціненний дар, подарований нам природою, це – наш спільний дім, тож берегти її – наш священний обов’язок!