Відчуйте всепланетну спільність!

   22 квітня – Міжнародний день Матері-Землі! Щорічно його святкують у 193 країнах світу. У цей день у різних країнах за традицією звучить Дзвін Миру, який закликає людей всієї Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження її краси.

   З нагоди відзначення дня Землі у Пологівському НВК відбулося справжнє свято, у якому взяли участь усі учні та дошкільники. Організатором виступила провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського національного природного парку Суслова Оксана.

   Сьогодні для дошкільнят провели бесіду "Все починається з зернини". Учні 1-4 класів підводили підсумки екопроєкту "Город на підвіконні" та взяли участь у майстер-класі.

   Учні 5-9 класів взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Година Землі", який допоміг побачити, наскільки чудовою, проте беззахисною є наша планета. Завдання конкурсу доповнені фактами про захист довкілля та порадами від екологів.

   У Міжнародний день Матері-Землі кожен із нас може потурбуватись про неї:

очистити від сміття берег улюбленої річки, посадити дерево, відмовитись хоча б на один день від користування автотранспортом і за можливості пройтися пішки, здати макулатуру на перероблення тощо.

   Втім, піклуватись про планету варто не тільки у цей день, а завжди.

   Зрозумійте, що Земля – наш спільний дім, який треба оберігати, цінувати та не забруднювати, адже все починається із кожного з нас!!!

Відчуйте всепланетну спільність 2Відчуйте всепланетну спільність 3Відчуйте всепланетну спільність 7