Інформаційна допомога працівникам щодо організації безпечної роботи

   З нагоди відзначення Дня охорони праці 28 квітня для працівників Гетьманського національного природного парку була проведена лекція на тему: «Передбачити, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЄМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

   Під час зустрічі було обговорено низку актуальних питань щодо створення безпечних умов праці на робочих місцях та дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці для попередження травматизму. Надано вичерпні відповіді щодо створення та ефективного функціонування служб охорони праці в Гетьманському національному природному парку.                

   Також на заході була присутня головний спеціаліст Сектору по роботі зі страхувальниками Охтирського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Сумській області Діденко Віта Олексіївна, яка розповіла присутнім про порядок видачі, заповнення листків непрацездатності та порядок надання матеріального забезпечення застрахованим особам. По закінченню засідання було надано працівникам вичерпні відповіді на питання, що стосуються діяльності Фонду соціального страхування України, а саме: оплата листків тимчасової непрацездатності, медична реабілітація застрахованих осіб та проходження медичних оглядів працівниками.

Охорона праці 2021 1Охорона праці 2021 2Охорона праці 2021 3